Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Tilaa minut esiintymään tai ota yhteyttä!

                    ota yhteyttä

 

Susanna Eronen 050 5976596

Susanna Eronen & Jari Kanninen duo

 

MY FAVORITE JAZZSTANDARDS..

Susanna Eronen ja Jari Kanninen soittavat tunnettuja jazzstandardeja raikkaalla otteella. Viihdyttävää ja tyylikästä musisointia vaikkapa häihin tai cocktailtilaisuuteen.

 

SWINGING CHRISTMAS

Susanna Eronen ja Jari Kanninen johdattavat joulun tunnelmaan;
illan aikana kuullaan jazzahtavia amerikkalaisia joululauluja sekä herkkiä balladeja, myös suomen- ja ruotsinkielillä laulettuna.
Konsertti on tunnelmallinen ja viihdyttävä yhdistelmä perinteistä ja uutta.

 

 

@ BARBRA

Susanna Eronen tulkitsee Barbra Streisandin ohjelmistoa Jari Kannisen taiturimaisella säestyksellä. Illan aikana kuullaan tuttuja evergreenejä, tunnelmallisia musikaalikappaleita sekä kansainvälisiä hittejä. Spiikkaus hoituu suomen, ruotsin ja/tai englannin kielillä.

Susannan puhuttelevaa ääntä on verrattu Barbran kauniiseen lauluun; taitavaa ja tunnelmallista, rohkeaa ja herkkää yhtäaikaa. Tämä kokonaisuus täytyy kuulla!

Susanna Erosen kuulaan kaunista laulua on kuultu jazzkokoonpanojen ( mm. Z League, NO:9 - A Tribute to the Beatles), cover-yhtyeiden ja taustalaulukeikkojen lisäksi myös mm. folkyhtye Mustarastaan riveissä.

Pianisti Jari Kanninen on tuttu jazzpiireistä (mm. Unit 6, Nat Newborn Bigtime, Arricone Big Band, Z League) ja häntä työllistävät myös lukuisat pestit eri artistien taustalla sekä erilaiset teatteriproduktiot (mm. Komediateatteri Arena ja Lahden Kaupunginteatteri).