Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Tilaa minut esiintymään tai ota yhteyttä!

                    ota yhteyttä

 

Susanna Eronen 050 5976596

Olen helsinkiläistynyt Pohjanmaan kasvatti ja toimin monipuolisesti sekä laulajana että laulun ja äänenkäytönopettajana. Aloitin musiikkiopintoni Keski-Pohjanmaan Konservatoriossa Kokkolassa, viulu instrumenttinani. Viulu vaihtui lauluun lukioiässä ja samalla klassisen musiikin rinnalle nousi vahvasti pop/jazzmusiikki ja bändiharrastus. Valmistuin Stadiasta Pop/jazz laulunopettajaksi vuonna 2007.

 

Debytoin kotimaisilla jazzareenoilla aloitellessani pop/jazzopintojani vuonna 2001 Sid Hillen luotsaaman NO9: A Trubute to the Beatles projektin laulusolistina. Sittemmin olen toiminut monipuolisesti laulajan ammatissa erilaisten jazzkokoonpanojen, cover-yhtyeiden ja taustalaulukeikkojen lisäksi myös mm. folkyhtye Mustarastaan riveissä. Mustarastaan levytuotannon lisäksi myös muutamat omaa nimeä kantaneet single-julkaisut ovat vuosien varrella keränneet kiitettävästi radiosoittoa.  

 

Musiikki on ollut itselleni aina tärkeä itseilmaisun muoto ja niin sanottu henkireikä. Koen että musiikilla on valtava vaikutus ihmisten hyvinvointiin. Opettajana pyrin ennen kaikkea luomaan oppilaalle turvallisen ympäristön, jossa voi löytää oman musiikillisen äänensä ja musiikin tekemisen ilon. Esiintyjänä saan parhaimmillaan tuoda ihmisille lauluilla lohtua ja iloa, koskettaa ja olla läsnä. Esiinnyn paljon myös vanhainkodeissa ja palvelutaloissa.

 

 photos Teemu Mattsson